آموزش آشپزی؛از کباب لقمه زعفرانی و کوبیده استانبولی تا دلمه مرغ خوشمزه

به گزارش وبلاگ آریا، در گزارش زیر طرز تهیه 5 نوع غذای خوشمزه و مقوی را به شما آموزش می دهیم.

آموزش آشپزی؛از کباب لقمه زعفرانی و کوبیده استانبولی تا دلمه مرغ خوشمزه

به گزارش، در بسته آشپزی زیر قصد داریم شما را با دستور پخت چند نوع غذای خوشمزه آشنا کنیم.

مواد لازم:

ران مرغ 4 عدد

کنسرو ذرت نخود فرنگی و هویج باهم 1 پیمانه

روغن زیتون 4 قاشق سوپ خوری

آبلیمو و (آب یک عدد لیموی تازه) 2 قاشق سوپ خوری

فلفل دلمه ای خردشده 1/2 پیمانه

پیاز 2 عدد

جعفری خردشده 3-4 قاشق سوپ خوری

پیازچه خردشده 2 ساقه

پنیر پیتزا (در صورت تمایل) 2 قاشق سوپ خوری

ادویه نمک، فلفل، پودرسیر وآویشن به مقدار لازم

لیمو تازه 1 عدد

1- ابتدا باید مراحل آماده سازی را انجام دهید؛ به این ترتیب که هر ران مرغ را بدون آنکه پوستش را بکنید بشویید و بعد از آنکه به طور کامل آب آن خارج شد با دقت تمام دو استخوان آن را بیرون آورید. یک عدد پیاز را هم پوست کنده و خرد کنید.

2-سپس در ظرف درداری دو قاشق سوپخوری روغن زیتون، آبلیمو، نمک و فلفل و پیاز خرد شده را بریزید و با دست یا قلم موی مخصوص آشپزی داخل ران ها را به این مخلوط آغشته کنید حالا در ظرف را بگذارید و سه تا چهار ساعت آن را در یخچال قرار دهید تا مرغ مزه دار گردد. پیاز دیگر را هم ریز خرد نموده و کنار بگذارید.

3-تابه ای آماده کنید و دو قاشق سو پخوری روغن در آن بریزید و اول پیاز خرد شده و سپس بقیه مواد خرد شده را همراه با نمک، ادویه، پودر سیر، آویشن و فلفل در آن کمی تفت دهید. این مواد داخل دلمه مرغ است.

4-حالا با قاشق مواد را داخل هر کدام از ران ها بریزید و ران ها را عین بقچه پیچیده و به حالت برگردان داخل تابه بچینید. در آخر مایه ای را که مرغ ها را در آن خوابانده بودید، روی مرغ های داخل تابه بریزید. در تابه را بگذارید و مدت یک ساعت تا یک ساعت و نیم حرارت دهید. بعد از خاتمه زمان پخت، دلمه مرغ را با مخلوط کنسروی تزیین کنید.

هوس کباب نموده اید؟ امکان درست کردن در فضای بیرون را ندارید؟ ما به شما یک روش آسان و بسیار لذیذ آموزش میدهیم تا هر موقع دوست داشتید این کباب خوشمزه را در منزل درست کنید.

هوس کباب نموده اید؟ امکان درست کردن در فضای بیرون را ندارید؟ ما برا شما یک روش آسان و بسیار لذیذ یاد میدهیم تا هر موقع دوست داشتید این کباب خوشمزه را در منزل درست کنید.

این بار میخواهیم یک کباب خوشمزه از کشور ترکیه به شما آموزش دهیم که میتوانید آن را خیلی راحت در فر درست کنید و نوش جان کنید.

گوشت گوساله 700 گرم

گوشت گوسفندی 300 گرم

سیر یک حبه

پیاز 2 عدد متوسط

فلفل قرمز 1 قاشق چای خوری

فلفل سیاه 1 قاشق چای خوری

رب فلفل تند (یا سس فلفل تند) 1 قاشق غذاخوری

جعفری خرد شده یه دسته کوچک

پیاز ها را ریز خرد نموده پیاز ها را گرفته و در یک کاسه بریزید.

سیر را له نموده، به پیاز اضافه کنید و با گوشت گوساله و گوشت گوسفندی مخلوط کنید.

فلفل سیاه، فلفل تند، رب فلفل را هم به مواد اضافه کنید.

جعفری ها را خرد نموده و آن ها را هم به مواد اضافه کنید.

مواد را بعد از اینکه ورز دادید و خوب مخلوط کردید به مدت 2 الی 3 ساعت در یخچال نگهداری کنید.

طبقه مخصوص کباب فر را با چربی دنبه گوشتی که خریداری نموده اید یا کره چرب کنید.

فر را با 200 درجه سانتیگراد گرم کنید.

گوشت های اماده شده را به سیخ بزنید.

روی طبقه سیمی فر سیخ ها را بچینید و به مدت 20 الی 25 دقیقه بپزید. نوش جان.

چرب کردن صفحه سیمی فر باعث میگردد کباب ها لذیذ تر شوند. برای چرب کردن میتوانید از چربی دنبه بهره ببرید.

یک سینی زیر صفحه سیمی فر بگذارید تا چربی هنگام پخت به فر نریزد.

این کباب را هم با سیخ چوبی هم سیخ معمولی می توانید درست کنید.

انواع کباب پای ثابت سفره های ایرانی و تقریبا باب طبع همه ما ایرانی ها است .

-300 گرم گوشت چرخ نموده

-3 الی 4 عدد گوجه فرنگی متوسط

-1 عدد پیاز

-1 قاشق غذاخوری سماق

-2 قاشق غذاخوری زعفران دم نموده

-1 قاشق مربا خوری سرخالی پودر گلپر در صورت تمایل

-30 گرم کره

-نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه کباب لقمه زعفرانی+عکس

مراحل تهیه کباب لقمه ای زعفرانی

1- ابتدا پیازی که داریم رو با سایز ریز رنده نموده و بعد آبش رو کاملا میگیریم. در صورتی که آب پیاز گرفته نشه بعدا کبابمون وا میره پس دقت کنین تا آب پیاز رو کاملا بگیرین.

2- حالا گوشت چرخ نموده که به نظر من بهتره کمی چرب در نظر بگیرین تا کبابتون لذیذ تر بشه رو به پیاز اضافه نموده و نمک، پودر گلپر در صورت تمایل و فلفل رو هم بهشون اضافه میکنین.

3- بعد مواد رو خوب و با حوصله ورز میدین یکی دیگه از شروط وا نرفتن کباب هم خوب ورز دادنشه پس حدود 5 دقیقه مایه کباب رو ورز میدیم و بعد برای نیم ساعت مایه کباب رو داخل یخچال میذاریم.

4- حالا دونه دونه به کباب ها شکل میدیم و بعد از شکل دادن هم خوب داخل دستمون به هم فشردشون میکنیم تا منسجم بمونن و در نهایت داخل ماهیتابه ای که فقط کمی کفش رو چرب کردیم میچینیمشون. این مقدار مایع کباب تقریبا 8 عدد کباب لقمه ای بهمون میده.

5- حالا ماهیتابه کباب رو روی حرارت ملایم میذاریم و در ماهیتابه رو هم میبندیم.

6- بعد از حدود 5 دقیقه کباب، آب میندازه.

7- حالا روی سطح کباب سماق پاشیده و باز در ماهیتابه رو میذاریم تا 5 دقیقه دیگه بپزه.

8- بعد کباب ها رو برمیگردونیم و روی سطح طرف دیگشون هم سماق میپاشیم و گوجه هایی چهار قاچ نموده و بهشون نمک پاشیدیم و کره رو هم بهشون اضافه میکنیم و بعد مجددا در ماهیتابه رو میذاریم تا حدود یه رب دیگه کباب ها بپزن.

9- در 10 دقیقه نهایی هم زعفرون رو روی همه کباب ها میریزیم و باز در ماهیتابه رو میبندیم.

10- حالا دیگه کباب لقمه ای ما حاضره و به نظر من بهتره این کباب رو کمی آب دار سرو کنین.

11- در نهایت کباب زعفرونی و لذیذمون رو با برنج سرو میکنیم … نوش جان

پاکورا یا پاکودا یک نوع غذای هندی یا بهتر است بگوییم یک میان وعده مشهور است که حالتی تقریبا شبیه به شامی یا شاید هم کوکو دارد. این غذا معمولا به صورت سرخ شده است، اما ما نوع رژیمی را که در فر پخته می گردد به شما آموزش می دهیم.

اولین بار که پاکورا خوردم در کشور عراق و به همراه کبه و مرغ سرخ شده بود. مزه آن به نظرم جالب بود در حالی که این خوراکی هندی، غذایی ساده و با هزینه کم است. پاکورا در واقع یک میان وعده و یا شام سبک است. برخی آن را همراه با غذا های دیگر همانند مرغ به عنوان بغل بشقابی و یا همراه انواع نان و برخی هم همراه سس به عنوان غذای اصلی سرو می نمایند.

پاکورا از دو یا چند ماده تشکیل دهنده که معمولا سبزیجات و یا به طور امروزی مرغ است تشکیل شده است. این مواد در خمیری که از آرد نخودچی درست میگردد ریخته شده و یک ترکیب خمیر مانند درست می نمایند که در روغن سرخ می گردد. البته می توان همانند تصویر زیر تنها به عنوان یک خمیر از آن استفاده نموده و مواد را در آن زده و سرخ کرد.

مشهورترین نوع پاکورا، پاکورای پیازی است که از پیاز درست شده و همچنین پاکورای آلو که با سیب زمینی (آلو!) تهیه می گردد. پاکورای مورد نظر ما هم از نوع پاکورای پیاز است. از آنجایی که این پاکورا تنها از اجزای گیاهی تشکیل شده و با آرد برنج و نخودچی همراه است در واقع یک غذای کاملا گیاهی و بدون گلوتن است.

پیاز ورقه شده: 1 پیمانه (یا 1/2 پیمانه پیاز+ 1/2 پیمانه کلم)

فلفل دلمه ای نگینی: 1/2 پیمانه

آرد نخودچی: 6 قاشق چایخوری

آرد برنج: 3 قاشق غذاخوری

فلفل قرمز: 1/2 قاشق چایخوری

زردچوبه: 1/4 قاشق چایخوری

جوش شیرین: 1/8 قاشق چایخوری

نمک: کمی برای طعم دادن

روغن: 2 تا 3 قاشق غذاخوری

آب: 2 قاشق غذاخوری

1. فر را با حرارت 220 درجه سانتی گراد گرم کنید. کف یک سینی متوسط فر را با کاغذ آلومینیوم بپوشانید. روی آن را با برس روغن زده یا کمی روغن بریزید و روی آن پخش کنید.

2. در یک کاسه، همه مواد تشکیل دهنده را ریخته سپس آب را به آن اضافه کنید تا حدی که یک خمیر چسبناک تشکیل گردد.

3. با قاشق از خمیر روی سینی ریخته در صورتی که خمیر حفره داشت روی سطح آن را صاف کنید.

4. خمیر های پاکورا را در حرارت 220 درجه سلسیوس به مدت 20 تا 22 بپزید تا زمانی که پخته شده و رنگ آن به تیرگی گراید. قبل از اینکه لبه های آغاز به سوختن کند آن ها را از فر خارج کنید.

5. اگر به اندازه کافی برشته نشدند حرارت فر را به 180 درجه سانتی گراد کاهش دهید و دوباره به مدت 10 دقیقه بپزید.

6. آن را با سس کچاپ یا هر یک از سس های خانگی مورد علاقه تان سرو کنید.

یک نوع غذای متفاوت ومجلسی که می توانید با گوشت چرخ نموده درست کنید، این غذا بخاطر داشتن گوشت و گردو بسیار مقوی است. استفاده گردو در کنار زرشک در این غذا طعم متفاوت و دلچسبی به آن می دهد.

500 گرم گوشت چرخ نموده مخلوط

2 عدد پیاز متوسط

2 حبه سیر

4 تا 5 دانه فلفل سیاه درسته

1 ق چ نمک

پودرسوخاری به مقدار لازم

1 ق س رب گوجه فرنگی

مواد لازم برای داخل رولت:

2 عدد تخم مرغ

3 ق س جعفری یا گشنیز خردشده

نمک و فلفل به میزان لازم

3 ق س زرشک

2 ق س گردوی خردشده

1. پیاز ها را خرد و سیر ها را هم رنده کنید. گوشت چرخ نموده را همراه پیاز ها و سیر ها را همراه با نمک و فلفل سیاه و رب گوجه داخل دستگاه غذاساز بریزیدتا با هم خوب مخلوط گردد.

2. با توجه به اینکه با این مقدار گوشت، می توانید دو عدد رولت درست کنید، مقدار گوشت را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید. کف یک سینی مقداری آرد سوخاری بپاشید. نیمی از گوشت را برداشته و روی سینی آغشته به پودر سوخاری پهن کنید تا به صورت گرد باز گردد. توجه داشته باشید لبه های گوشت نباید ضخیم باشد. به طور یکنواخت با فشار آوردن روی گوشت، لبه های آن را نازک کنید، یکی از مخلوط های داخل رولت را آماده کنید و سطح گوشت را با آن بپوشانید.

3. برای آماده کردن مواد داخل رول، ابتدا تخم مرغ ها را آب پز نموده و پس از پوست کندن به صورت حلقه حلقه، خرد کنید. حالا جعفری یا گشنیز خرد شده را روی گوشت بریزید و سپس تخم مرغ ها را روی سبزی بچینید و با پاشیدن نمک و فلفل، آن را مزه دار کنید. در خاتمه، لبه های گوشت را از روبه رو به هم بچسبانید. داخل تابه ای مقداری روغن بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا داغ گردد. سپس رولت پیچیده شده را داخل روغن بگذارید. پس از اینکه یک طرف آن کمی سرخ شد، آن را برگردانید تا طرف دیگر هم سرخ گردد.

4. در روشی دیگر شما می توانید داخل رولت را با مخلوط گردو و زرشک پر کنید. بعد از پهن کردن گوشت روی سینی، زرشک را شسته و با گردوی خردشده مخلوط کنید. سپس آن را روی گوشت بریزید و حالا دو طرف گوشت را مانند روش قبل روی هم چسبانده و آن را سرخ کنید. بعد از سرخ شدن رولت ها، آن ها را داخل یک تابه عظیم کنار هم قرار دهید. تابه کوچک دیگری هم آماده کنید و در آن کمی روغن بریزید. سپس یک قاشق سوپ خوری رب گوجه فرنگی را در آن تفت داده و مقداری آب هم به آن اضافه کنید. حالا سس حاصله را روی رولت های چیده شده در تابه عظیم بریزید و در ظرف را بگذارید و مدت یک ساعت روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا رولت ها بپزند.

منابع: برترین ها؛ ستاره؛مجله آشپزی

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

به "آموزش آشپزی؛از کباب لقمه زعفرانی و کوبیده استانبولی تا دلمه مرغ خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آموزش آشپزی؛از کباب لقمه زعفرانی و کوبیده استانبولی تا دلمه مرغ خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید