آیا ماسک های صورت واقعاً برای پوست سودمند هستند؟

به گزارش مجله سرگرمی، احتمالا تبلیغات درباره ماسک های صورت با رنگ ها و ترکیبات متفاوت با ادعاهای جوان کردن دوباره پوست و برطرف چین وچروک ها را دیده اید. اما آیا این ماسک های پوستی واقعاً مؤثرند؟

آیا ماسک های صورت واقعاً برای پوست سودمند هستند؟

به گزارش خبرنگاران، پاسخ این است که هیچ شاهد علمی وجود ندارد که از استفاده از این ماسک ها به منظور جوان تر کردن پوست حمایت کند.

متخصصان پوست این ماسک ها را از لحاظ پزشکی برای افرادی که پوست سالم و شاداب دارند، ضروری نمی دانند.

اما بعضی از این ماسک ها اگر خیلی طرفدارشان هستید، ممکن است سودمندی موقتی داشته باشند. بعضی از این ماسک ها به طور موقت هم که شده از جلوی از دست رفتن رطوبت پوست را می گیرند. این ماسک ها لایه نازکی از مواد مرطوب کننده یا هومکتانت را روی پوست باقی می گذارند که رطوبت پوست را به طور موقت تشدید می نماید و باعث می شوند تا مدتی چین وچروک های پوستی کاهش یابند و پوست نرم تر گردد.

این لایه همچنین مواد مؤثر موجود در ماسک در برابر پوست به دام می اندازد و تأثیربخشی آن ها را بیشتر و سریع تر می نماید.

با اینکه ماسک های پوستی عموماً بی خطر هستند، کیفیت و اجزای مورداستفاده در آن ها بسیار متفاوت است. ممکن است بعضی از اجزای موجود در ماسک پوستی به علت تحریک پوست یا آلرژی باعث قرمزی، خارش یا پوسته ریزی پوست شوند.

بنابراین اگر پوستی حساس دارید، بهتر است از آن ها پرهیز کنید. همچنین بهتر است فهرست اجزای به کاررفته در ماسک صورت را ترجیحاً با مشورت متخصص پوست وارسی کنید.

اگر پوست خشک، تحریک شده یا بالغی (پر چین وچروکی) دارید، ماسک های ملایم حاوی هیالورونیک اسید، گلیسرین یا دایمیتکون انتخاب کنید. بعضی از افراد می گویند ماسک های حاوی عسل مانوکا (که از شهد درخت مانوکا در استرالیا تهیه می گردد) و خاک رس باعث تسکینشان می گردد.

البته باید دانست که یک کرم یا پماد ملایم مرطوب کننده بدون رایحه هم می تواند همین اثرات یا بیشتر را با مرطوب کردن پوست خشک و تحریک شده و چین وچروک دار ایجاد کند.

  • چطور مرطوب کننده پوست انتخاب کنیم؟

افرادی که پوست لک دار دارند، ماسک های حاوی خاک رس، زغال، اسید سالیسیلیک، اسید گلایکولیک یا روغن درخت چای دست کم از لحاظ نظری سودمند باشد، چراکه این مواد باعث لایه برداری پوست می شوند و اثر تسکین بخش دارند. البته این ترکیبات همچنین بالقوه می توانند باعث تحریک، قرمزی و پوسته ریزی پوست هم بشوند.

برای افرادی که پوست شاداب و تروتازه ای ندارند یا نشانه های پیری در پوست ظاهر شده است، ماسک های حاوی اسید گلایکولیک یا رتینول که می توانند با لایه برداری ملایم باعث درخشان تر شدن پوست شوند.

در مجموع، ماسکی وجود ندارد که اثر معجزه آسا بر پوست صورت شما بگذارد. اما تا هنگامی که انتظارتان از این ماسک ها واقع گرایانه باشد و ماسک عارضه ای روی پوستتان ایجاد نکند، می توانید از آن ها به عنوان بخشی از مراقبت های پوستی معمولتان بهره ببرید.

  • آشنایی با انواع پوست

bestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا

منبع: همشهری آنلاین
انتشار: 23 مرداد 1400 بروزرسانی: 23 مرداد 1400 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 64698

به "آیا ماسک های صورت واقعاً برای پوست سودمند هستند؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آیا ماسک های صورت واقعاً برای پوست سودمند هستند؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید