طرز تهیه باقلوا شعریه عربی

شعریه یا شعیریه مخصوص نواحی جنوبی ایران و کشور های حاشیه خلیج فارس است و این دسرخوشمزه و مقوی علاوه بر مهمانی ها و مجالس در ایام مبارک رمضان می تواند در وعده های سحر و افطار مصرف گردد. رشته های مخصوص یکی از اجرا اصلی تهیه این دسر است که می توانید آن را از سوپرمارکت ها و فروشگاه های زنجیره ای بزرگ تهیه کنید. با ما همراه باشید تا ترفند های خاص تهیه این دسر خوشمزه را به شما آموزش دهیم.

طرز تهیه باقلوا شعریه عربی

مواد لازم برای تهیه باقلوا شعریه

  • یک بسته رشته شعریه
  • 50 گرم کره
  • دو سوم قوطی شیر عسلی
  • 200 گرم مغز بادام پسته
  • یک چهارم قاشق چای خوری هل آسیاب شده
  • یک قاشق غذاخوری زعفران دم نموده
  • یک قاشق غذاخوری گلاب

طرز تهیه باقلوا شعریه

قبل از هرچیزی بسته رشته ای که تهیه کردید را با یاری دست خرد کنید (هرچه این رشته ها خردتر باشد در نهایت بافت باقلوای شما بهتر خواهد شد).

کره را داخل ماهیتابه ای آب کنید، رشته هایی که خرد کردید را در آن ریخته و آغاز به تفت دادن کنید. در این مرحله هل آسیاب شده و زعفران دم نموده را به رشته ها اضافه کنید و هم بزنید (برای دم کردن زعفران مقداری از آن را داخل ظرف بریزید و آب جوش را روی آن ریخته و درب ظرف را ببندید، چند دقیقه صبر کنید تا زعفران دم بکشد). دقت کنید که رشته ها نسوزد، لازم نیست مدت طولانی رشته را هم بزنید همین که مقداری رنگ آن تغییر کند کافی است.

بعد از آن که حدود 10 دقیقه رشته ها را تفت دادید شیرعسلی را اضافه کنید. (می توانید در صورت تمایل نصف قوطی شیرین عسلی اضافه کنید، هرچه مقدار آن بیشتر باشد دسر شما شیرین تر و نرم تر می گردد). مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید، شیرعسلی به مرور روی حرارت سفت خواهد شد ئس نگران رقیق بودن آن نباشید. حدودا 5 دقیقه بعد از اضافه کردن شیرعسلی گلاب را اضافه کنید، زیر گاز را خاموش کنید اما ظرف را از روی حرارت برندارید و به همان صورت هم بزیند.

یک ورق فویل را کمی چرب کنید، مواد را روی آن بریزید و تمام بخش ها را با استفاده از قاشق هم سطح و یکنواخت پخش کنید. مغز بادام و پسته را روی رشته و شیرعسلی بریزید. با استفاده از ورق فویل مواد را پیچیده و رول کنید و مواد را داخل یخچال بگذارید. بعد از حداقل 5 ساعت آن را از یخچال خارج نموده، فویل را جدا کنید و شعریه را برش بزنید.

دسر عربی شما آماده است آن را در ظرف دلخواه بریزید، در صورت تمایل می توانید با مخلوطی از شکر، آب، زعفران، گلاب شهدی تهیه نموده تا روی دسر بریزید و با استفاده از گل سرخ، باقیمانده مغز ها و غیره تزیین کنید. این دسر خوشمزه را در کنار چای یا سایر دمنوش ها سرو نموده و لذت ببرید.

منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه باقلوا شعریه عربی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه باقلوا شعریه عربی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید