استارت آپ های اروپایی و دروغگویی درباره هوش مصنوعی

به گزارش مجله سرگرمی، گزارش جدیدی از موسسه تحقیقاتی MMC نشان می دهد که تقریباً نیمی از استارت آپ های اروپایی راجع به استفاده از هوش مصنوعی دروغ می گویند.

استارت آپ های اروپایی و دروغگویی درباره هوش مصنوعی

به گزارش ساینس دیلی، گزارش جدید نشان می دهد که تنها 60 درصد از استارت آپ های اروپایی که ادعا می نمایند از هوش مصنوعی در کسب و کار خود استفاده می نمایند واقعاً این کار را انجام می دهند.

این آمار تکان دهنده را یک شرکت تحقیقاتی واقع در لندن به عنوان بخشی از تحقیقات خود در خصوص استفاده از هوش مصنوعی در کسب و کار برملا نموده است.

از 2830 استارتاپ مشغول به فعالیت در اروپا که خود را در دسته شرکت های هوش مصنوعی طبقه بندی نموده اند، تنها 1580 مورد با این تعریف مطابقت دارند.

دیوید کلنار سرپرست تحقیقاتی MMC به فوربس گفت: ما به تک تک شرکت ها و مواد و محصولات و وب سایت و اسناد آنها نگاه کردیم و در 40 درصد موارد ما هیچ شواهدی از هوش مصنوعی پیدا نکردیم.

وی اضافه نمود: در برخی موارد این کسب و کارها تبلیغات نادرستی ننموده اند بلکه سایت های ثالث آنها را اشتباه طبقه بندی نموده اند.

به نظر می رسد انگیزه کمی برای تصحیح این اشتباه وجود دارد و شرکت ها تمایل دارند تا در این دسته بندی بمانند، چرا که شرکت هایی که به عنوان هوش مصنوعی برچسب خورده اند 15 تا 50 درصد بیشتر از استارتاپ های فناور دیگر حمایت اقتصادی می شوند.

تحقیق MMC به منظور ارائه یک تصویر جامع از نحوه استفاده از هوش مصنوعی در کسب و کارهای امروزی است. این گزارش پس از چند ماه تحقیق و آنالیز جامع در تمام صنایع نوشته شده است.

این گزارش نشان می دهد که تعداد کسب و کارهای مرتبط با هوش مصنوعی از نسبت 1 به 50 در حدود شش سال پیش به 1 به 12 افزایش یافته است.

ربات های پیغام رسان(Chatbots) به مانند ابزارهای اتوماسیون رایج ترین کاربرد هوش مصنوعی هستند. دیگر شرکت ها هم از هوش مصنوعی برای انجام وظایفی مانند تشخیص تقلب و آنالیز خطا استفاده می نمایند.

گزارش کامل MMC که توسط بانک Barclays حمایت شده است، یک مرور کلی بر ماهیت هوش مصنوعی و چگونگی استفاده از آن در کسب و کار و همچنین آنالیز آثار آن در کسب و کارهای آینده است.

جالب توجه است که این گزارش نشان می دهد بسیاری از فناوری های هوش مصنوعی که ما به تازگی آغاز به استفاده از آنها نموده ایم، خیلی هم جدید نیستند و مدت نسبتاً زیادی از تولد آنها می گذرد اما به تازگی در دسترس عموم قرار گرفته اند.

تقریباً نیمی از شرکت های بزرگ ابزار هوش مصنوعی خود را از یک شرکت دیگر می خرند و ساخته خودشان نیست. ایسنا

bestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا

منبع: همشهری آنلاین
انتشار: 23 مرداد 1400 بروزرسانی: 23 مرداد 1400 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 14936

به "استارت آپ های اروپایی و دروغگویی درباره هوش مصنوعی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "استارت آپ های اروپایی و دروغگویی درباره هوش مصنوعی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید